Biztonságos vagyonkezelés
CONCORDE CSOPORT
400 milliárd vagyonbefektetés
25 évnyi szakértelemmel ügyfeleinkért
Banki befektetés helyett vagyonkezelés a Concorde szakértelmével
A banki szolgáltatásokkal ellentétben, a Concorde személyre szabott, dinamikus portfóliót állít össze az Ön preferenciái alapján.
BefektetnékFt kezdőtőkével*, éven át,kockázattal.
A továbbiakban meghatározhatja modellportfolióját néhány lépésben. Az Ön által fent megadott befektetési preferenciák alapján bemutatott ajánlott befektetési portfolió tájékoztatásul szolgál. Ha a szolgáltatás érdekli, kérjük, nyomja meg a Tovább gombot.
*A szolgáltatás 3 millió forinttól érhető el.
Ajánlott befektetési portfólió3 751 981
Bankbetét esetén3 231 852
Várható értékek múltbeli hozamok alapján. Az oldalon megjelenő kalkuláció és az alapján bemutatott modellportfólió nem jelent kötelező érvényű ajánlatot, és az Ön által kiválasztott végleges modellportfolió ettől eltérő is lehet. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a grafikon a múltbeli hozamok alapján került kialakításra, amelyek nem jelentenek garanciát a jövőbeli hozamokra, és emiatt csak tájékoztatásul szolgál. Az ajánlott modellportfóliók az Ön által kiválasztott paraméterek alapján kerültek meghatározásra, és az egyes portfóliók összetételét mutatják tájékoztatásul. A kiválasztott modellportfolió alapján a végleges paraméterek mint induló portfolióösszetétel tekintetében a Concorde Értékpapír Zrt. a szerződés alapján a változtatást jogát fenntartja. A portfoliókezelés során az induló portfolióösszetétel a szerződésben foglaltak szerint változhat.
kezelje befektetéseit
EGYSZERŰEN, ONLINE
A számlanyitástól az esetleges későbbi változtatásig mindent kényelmesen, mobiltelefonja vagy számítógépe segítségével intézhet. Megtakarításait bárhonnan ellenőrizheti, szükség esetén számíthat kollégánk segítségére!
Nincsenek rejtett költségek
Könnyen átlátható díjstruktúra
Nincs számlanyitási díj
Állandó, ingyenes kapcsolattartás
Szeretné önállóan kezelni befektetéseit?

Állítsa össze portfólióját az igényeinek megfelelő befektetési jegyekből.
Elismerések
Teljesítményünket számos hazai és nemzetközi elismerés nyugtázta. Arra azonban, hogy jó úton járunk, számunkra az igazi bizonyosság az, ha saját munkájukban sikeres ügyfeleink maradéktalanul elégedettek velünk.
Az Év Befektetési Szolgáltatója – BÉT(2016)
Állandó, online elérhetőség. Szakértőink mindig várják kérdéseit, észrevételeit
Elégedett ügyfeleink Magyarország legnagyobb független befektetési szolgáltatójává tettek minket, amit mi a legjobb magas szakértelemmel és megbízhatósággal hálálunk meg Önnek.
Több, mint 25 éve kezelünk befektetéseket, jelenleg több, mint 400.000.000 forintnyi befektetést kezelünk sikeresen.
A Concorde Értékpapír Zrt. Magyarország vezető független, befektetési szolgáltatási tevékenységet végző társasága, amely ügyfeleinek értékpapír-kereskedelemmel, pénzügyi tanácsadással, vagyonkezeléssel és befektetési tanácsadással kapcsolatos szolgáltatásokat nyújt.
Kérdéseivel forduljon hozzánk bizalommal!
A Concorde Adatvédelmi tájékoztatóját megismertem és a személyes adataim kezeléséhez hozzájárulok.
+36